Κάν’ το κι ας Φοβάσαι, Σούζαν Τζέφφερς

0
173

Φοβάστε να πάρετε αποφάσεις… να ζητήσετε αύξηση από το αφεντικό σας, αναλώνεστε σε μια ανούσια σχέση, φοβάστε το μέλλον; Όποιο φόβο και εάν αισθάνεστε ήρθε η ώρα να τον ξεπεράσετε μια για πάντα.

Σε αυτό το βιβλίο-οδηγό η δρ Σούζαν Τζέφφερς μας εμπνέει με τις δυναμικές τεχνικές που βοήθησαν εκατομμύρια ανθρώπους να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους.

 

Από το βιβλίο:

♦ Κανένας δεν έχει ανοσία στον πόνο, ούτε μπορούμε να αρνηθούμε οτι ο πόνος υπάρχει. Το μυστικό είναι να γνωρίζεις ότι έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις μια δημιουργική και γεμάτη νόημα ζωή, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Η θετική σκέψη σου προσφέρει μια δυναμική ώθηση για να αντιμετωπίσεις ό,τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Με τη θετική σκέψη η ζωή σου δεν εξουσιάζεται από τις «κακές στιγμές, αλλά από την ακατάβλητη δύναμή σου. Κι όταν συνειδητοποιήσεις ότι διαθέτεις αυτό το ανεξάντλητο δυναμικό μέσα σου, τότε μπορείς πραγματικά να αντιμετωπίσεις όλους τους φόβους σου από τη θέση της δύναμης, εκείνης της δύναμης που μπορεί πραγματικά να κάνει τα πάντα να συμβούν.

♦ Αυτό που υπάρχει πίσω από κάθε φόβο είναι η μειωμένη αίσθηση αυτοεκτίμησης, που λέει «Δεν μπορώ να τα καταφέρω». Σκεφτείτε για μια στιγμή όλα αυτά που φοβάστε, όλα αυτά που δυσκολεύεστε να κάνετε, και απαντήστε σε μια απλή ερώτηση: «Αν ξέρατε ότι θα τα καταφέρνατε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας φέρει η ζωή στο δρόμο σας, τότε ποιος θα ήταν ο φόβος σας;». Η απάντηση είναι μία: Κανένας! αυτή η διαπίστωση είναι σημαντική. Σημαίνει ότι μπορείτε να χειριστείτε τους φόβους σας, χωρίς να χρειάζεται να ελέγχετε τον εξωτερικό κόσμο, τις συνθήκες ή τη συμπεριφορά άλλων ατόμων.

kanto-ki-as-fovasai-vivlio-jeffers-ingolden-gr-book

 

Μέσα στο βιβλίο θα ανακαλύψουμε: Τι φοβόμαστε και γιατί. Πώς να γίνουμε από θύματα δημιουργοί. Το μυστικό για να μη σκεφτόμαστε με ηττοπάθεια. Τα καθοριστικά βήματα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις αρνητικές σκέψεις που έχουν ριζώσει στο μυαλό μας, Πώς να αποκτήσουμε περισσότερο ενδιαφέρον για τη ζωή και τόσο πολλά ακόμη.

Με βαθιά γνώση στο αντικείμενο, αλλά και με αρκετή δόση χιούμορ, η δρ Σούζαν Τζέφφερς μας δείχνει πώς να γίνουμε ισχυροί, όταν ερχόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με τους φόβους μας και πώς να απολαύσουμε τις χαρές μιας ζωής γεμάτης με δημιουργικότητα και αγάπη.

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

susan-jeffers-ingolden-gr-kanto-ki-as-fovasai-bookΗ Σούζαν Τζέφφερς – Susan Jeffers έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους με αυτοπεποίθηση και αγάπη.

Εκτός από συγγραφέας πολλών διεθνών best sellers, υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς προσκεκλημένες σε διαλέξεις και συνέδρια, ενώ έδινε συνεχώς συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Αφού μεγάλωσε τα παιδιά της, επέστρεψε στο πανεπιστήμιο και συνέχισε με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ψυχολογία. Ασχολείται με προβλήματα όπως το αίσθημα του φόβου, οι δύσκολες σχέσεις, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αγάπης, και προσφέρει πρακτικές οδηγίες για την επίλυσή τους.

Το συνολικό έργο της, που αποτελείται από δεκαεφτά βιβλία:  Κάν’ το κι ας Φοβάσαι, Χόρεψε με τη Ζωή, Embracing Uncertainty, I’m Okay, You’re a Brat! κλπ.

 

Μετάφραση: Λένα Καζιάνη
Εκδόσεις: Διόπτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας