Οι Koza Mostra για ένα μοναδικό live στην Αθήνα (7/3)

0
1

cosa-mostra-ingolden.gr

Στο νέο συναυλιακό hot spot της πόλης, Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι, η αγαπημένη μπάντα θα υποδεχτεί το κοινό με μουσική που χτυπάει πρώτα στη καρδιά και μετά στα αυτιά. Αυτή είναι και η φιλοσοφία των KOZA MOSTRA!

Οι KOZA MOSTRA εξελίσσονται αισίως σε ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματαBBC News.

Σχεδόνένα χρόνο πριν, στις 22 Μαρτίου, οι KOZA MOSTRA κυκλοφόρησαν τοντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο “Keep Up the Rhythm”, το οποίο έγινε πλατινένιο! Στο album εμπεριέχεται το “Alcohol Is Free”  που χάρισε στην Ελλάδατην 6η θέση στον 58ο διαγωνισμό της Εurovision, η πρωτότυπη διασκευή Λιανοχορταρούδια’’ και το “Και Λέγε Λέγε” το οποίο παρουσίασαν πρώτη φορά στην σκηνή του περσινού MAD WALK μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Στο  “Keep Up the Rhythm” οι KOZA MOSTRA είχαν τη τιμή να συνεργαστούν με τον Paul Hitter, τον ζωγράφο που ευθύνεται για τα δημιουργικά της πλειοψηφίας των εξώφυλλωνκαι αφισών των Gogol Bordello, ο οποίος φιλοτέχνησε όλο το δημιουργικό του CD. Ο ίδιοςμάλιστα έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια στο εσώφυλλο: “Πρωτοσυνάντησα τους KOZA MOSTRA, σε ένα φεστιβάλ «κρυμμένο» σε ένα βουνό κάπου στη Νότια Γαλλία και χωρίς υπερβολή ήταν από τις ωραιότερες συναυλίες που είδα τα τελευταία χρόνια. Με έκανα να αισθανθώ λόγω της ενέργειας και του πάθους τους, συναισθήματα που πρωτοαισθάνθηκα στα live των Gogol Bordello…”

Info

Η προπώληση για το μεγάλο live στις 7/03 στο STAGE VOLUME 1 έχει ήδη ξεκινήσει!
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
ONLINE: www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Λίγο πριν το live θα πραγματοποιηθεί η απονομή του πολύ-πλατινένιου άλμπουμ των KOZA MOSTRA “Keep Up The Rhythm”, που κυκλοφόρησε σχεδόν ένα χρόνο πριν από την PLATINUM RECORDS.

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια του δίσκου στο επίσημο YouTube channel της platinum:

https://www.youtube.com/watch?v=ZeYgfJACXWE&list=PLf5gDf9FHvrMU3k6rXfbMC_C75-5sA5-D

*** Ο Ηλίας Κόζας είναι αυτός που υπογράφει μουσική και στίχους στο φετινό υποψήφιο για Eurovision τραγούδι του Κώστα Μαρτάκη «Κανένας Δε Με Σταματά».

https://www.youtube.com/watch?v=bzef2udhgak&feature=em-uploademail

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας