Το Ημερολόγιο μου…”Όπως στο σινεμά” (Official Video Clip)

1
44

Δυο κόλλες Α4 με περιμένουν πάνω στο τραπέζι. Πάνω τους, θεωρητικά η αρχή η μέση και το τέλος μιας ολοκληρωμένης ιδέας που θα αποτελέσει την οπτικοποήηση ενός κομματιού. Που όταν ολοκληρωθεί, θα είναι για πάντα . Για πάντα. Αυτό σκέφτηκα καθώς το διάβαζα. Ό,τι κάνουμε αυτή την στιγμή είναι για πάντα. Μπορεί να το αγνοούμε, να μη το σκεφτόμαστε να το καμαρώνουμε ή να ντρεπόμαστε αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Είναι για πάντα. Αυτές οι δυο Α4 έχουν αυτό που χρειάζεται ώστε να κάνουν αυτό το βήμα προς την αθανασία;

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA.

Πρώτη φορά σκέφτομαι έτσι. Πρώτη φορά νοιώθω τόσο πολύ την ανάγκη οι επιλογές να πατάνε γερά στα πόδια τους. Η απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση είναι: “Ναι”. Την επόμενη ερώτηση δεν ξέρω αν μπορώ να την απαντήσω. “Γιατί;” Γιατί πιστεύεις οτι αυτές οι κόλλες είναι αυτό που θέλεις να κάνεις; Μια αίσθηση είναι η απάντηση. Μια αίσθηση ότι αυτό που διαβάζω κρύβει μέσα του κάτι από μένα. Κάτι από σένα που διαβάζεις τώρα και συνεχίζεις να διαβάζεις για τον ίδιο λόγο. Κάτι σε κρατάει, κάτι σε προκαλεί και σε τρομάζει. Διαφωνείς αλλά και συμφωνείς. Διακρίνεις στις εικόνες στο κεφάλι σου κάτι που σε κάνει να χαίρεσαι για κάποιο λόγο. Έναν ψίθυρο που κάνει εκατομμύρια ερωτήσεις και έναν ψίθυρο που απαντά σε όλα σχεδόν με: “Ναι”.

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA-AMELIE

Δευτέρα (21/7/’14) 8:00π.μ κάτω από τον ήλιο. Ένα πιστολάκι μου φυσάει τα μαλλιά. Ένα πινέλο μου χαϊδεύει το πρόσωπο.

Τα πόδια μου έχουν βγάλει φουσκάλες απο τις 4 μέρες πρόβας της χορογραφίας που θα γυριστούν τελευταίες, το βράδυ. Το βράδυ.Είναι ακόμα 8:00 το πρωί και έχω άλλες επτά αλλαγές. Επτά διαφορετικούς χαρακτήρες, από διαφορετικές εποχές με διαφορετική ψυχοσύνθεση με διαφορετική ατμόσφαιρα με… ΣΤΟΠ.

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA-MANTILAS

Επιστρέφω στην αίσθηση που μου έδωσαν αυτές οι δυο A4. Όλα αρχίζουν και είναι πιο ωραία. Πατάνε πιο καλά στα πόδια τους. Αρχίζω να ανυπομονώ για τον φόβο και την χαρά της πρόκλησης που έρχεται. Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Που ξέρουν τι κάνουν, τι θέλουν. Η ματιά ενός ανθρώπου που δε σε κάνει να αμφισβητείς αυτό που κάνεις ή γίνεται γύρω σου έφερε το “ΡΑΠ” και την λήξη των γυρισμάτων σε ριπή οφθαλμού.

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA..

Η ώρα ειναι 02:00π.μ, ημέρα Τρίτη 30/7/’14.

PLAY… Αυτό που βλέπω με κάνει μόνο να χαμογελώ. Για πολλούς λόγους. Καταλαβαίνω πόσο σημαντικά είναι κάποια πράγματα. Πράγματα τα οποία δε σκεφτόμαστε πια σε αυτό τον χώρο. Κάποιοι άνθρωποι, που είναι η καρδιά και το όραμα. Η αρχή και το τέλος. Άνθρωποι που κάνουν πράγματα που σε κάνουν να πιστεύεις ότι όλα θα πάνε καλά, άνθρωποι που σπανίζουν. Η δύναμη, όχι της επιλογής αλλά η επίγνωση της σημαντικότιτάς των συνεπειών της για σένα.

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA.BLUE

Πέφτουν οι τίτλοι. Χαμογελάω ακόμα. Κάπου δυο κόλλες A4 κάθονται, περιμένουν σε κάποιο συρτάρι να τις βρω ξανά. Να μου θυμίζουν αυτό που ήρθε μετά απο αυτά. Μια επιλογή. Ένα κλείσιμο του ματιού. Έναν χορό. Ένα βλέμμα. Δυο χείλη που πλησίασαν σε άσπρο φόντο. Τον καπνό σε ένα μπαρ. Όπως στο σινεμά σχεδόν.

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA.-

Είναι ευλογία να μπορείς να δουλεύεις με ανθρώπους με όραμα, αισθητική και θετική ενέργεια..

Γι’αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλα τα “παιδιά” που έβαλαν το χεράκι τους σ’αυτή την υπεροχή δουλειά γιατί είναι αποτέλεσμα όλων!

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA.RED

Ευχαριστώ λοιπόν τον χαρισματικό Δημήτρη Πλατανιά για το σενάριο και φυσικά τη σκηνοθεσία. Που για πολλοστή φορά με το ταλέντο και την ξεχωριστή του ματιά μου δίνει τη δυνατότητα και τη χαρά να δημιουργώ και να ζω τα όνειρά μου!!

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA-D.PLATANIAS

Τη φοβερή Νατάσσα Πυροβολάκη για τη διεύθυνση παραγωγής.

Τον αγαπημένο μου Νικόλα Βιλλιώτη για τα υπέροχα μαλλιά που δημιουργεί πάντα και την Χαρά Αλατζά για το super μακιγιάζ, την ´Ελενα Παπανικολάου και “τα Ρούχα του Βασιλιά” για τα Κοστούμια,την Ελισάβετ Ζαχαράκη και την Αφροδίτη Μηλιώνη, την Ευγενία Παπαδοπούλου για τις περούκες και τα κουλουράκια της!

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA-PLATINUM

Το Νίκο Μαριάνο για το “Street Dance” Segment και όλους τους χορευτές :

Νεφέλη Θεοδότου, Μαριτούλα Κλόνη, Βερονίκη Ιωαννίδου,Ιώ Γιανοπούλου, Εβελίνα Γιάκα, Ζαφειρία Σαάπογλου, ´Αγγελο Αντωνίου, Κωνσταντίνο Ματσάγγα,
Αντρέα Λαμπρόπουλο, Δαμιανό Μέτσο και Πάνο Συνοδινό.

Special thanks to: ANGEL Danceport Academy και τον FREDDY Make-up Stage
και την μικρή μου Έφη Μιχαήλου.

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA.-PLATANIAS-PLATINUM

 Τον πολυτάλαντο Ιάσωνα Μαντιλά για το “Swing Time” segment και τη συμμετοχή!  Όπως επίσης τον Ιάσονα Ραγκούση και τον Φώτη Πετρούλη για την σκηνή του μπαρ.

Ευχαριστώ πολύ το “Charlotte- wine bar cafe bistrot” στο Μικρολίμανο και το μπαρ “El Bargo” στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά για τη φιλοξενία τους.
Τον Αλέξη Τσούπρα, Τον Βαγγέλη Καλαβρυτινό για τα φώτα, τον Δημήτρη Καρτέρη για το Color και το Κωνσταντίνο Γιατίλη για το Post Production.
Επίσης τον αδερφούλη μου Βαγγέλη και την Σόνια Ροδιάδη από την εταιρία μου Platinum/Kivotos (Panic Records) για τη συμμετοχή και βοήθεια τους.
Και φυσικά επίσης για πολλοστή φορα να ευχαριστήσω τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο (Στίχοι) και τη Μαριέττα Φαφούτη (μουσική), το Δημήτρη Σιάμπο (ενορχήστρωση) το στούντιο του Βαγγέλη Κυριαζή και τους μουσικούς γιατί χωρίς αυτούς δεν υπάρχει κομμάτι!

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA.-GIRL

Όπως επίσης τον Γιώργο Γιαννίμπα και την Κλαίρη Φαφούτη για το art work της cover photo του single.

Τέλος, τη δασκάλα μου Αμαλία Βίνος και τον παραγωγό μου Νίκο Μακράκη και φυσικά την εταιρία μου Platinum/Kivotos(Panik Records) και το Γιώργο Αρσενάκο!

Η βοήθεια όλων σας ήταν πολύτιμη!

Ουφφ!! Τελείωσααα!!!!

Με πολλή αγάπη!!

Au revoir..!

OPOS-STO-SINEMA-INGOLDEN.GR-CRYSTALLIA-PLATINUM-PLATANIAS

 

Κρυσταλλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας