Πασχαλινό Bazaar από τους Φίλους του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

0
2

pasxalino-bazaar

Οι “Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)”, εθελοντές και φίλοι, που ζουν καθημερινά από κοντά τον τιτάνιο αγώνα του ΜΚΙΕ να στηρίξει τον άνεργο, ανασφάλιστο και άπορο συνάνθρωπό μας, διοργανώνουν και φέτος λίγο πριν από το Πάσχα ένα Bazaar, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης – στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης, κοντά στο σταθμό του μετρό «Ελληνικό» και μαζί μια εορταστική εκδήλωση, αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του Ιατρείου.

Εθελοντές και φίλοι του Ιατρείου με πολύ μεράκι έχουν κατασκευάσει χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα, γλυκά, σπιτικά λικέρ και μαρμελάδες. Αλλά και πολλά άλλα είδη – βιβλία, CD, μικροαντικείμενα –  θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών. Και φυσικά, θα υπάρχει κυλικείο για καφέ και αναψυκτικό, με νηστίσιμους μεζέδες, “salad bar” αλλά και ένα εκπληκτικό BBQ, με ποικιλία ψητών στα κάρβουνα!

Την ίδια ημέρα, από τις 11.00 μέχρι τις 18.00, σε διπλανή αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», διοργανώνουν την Πασχαλιάτικη Παιδική Γιορτή. Πρόκειται για μια ξεχωριστή γιορτή, που συνδυάζει ψυχαγωγία και δημιουργία! Τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν παρακολουθώντας παράσταση Καραγκιόζη, να παίξουν στον παιδότοπο, να πάρουν μέρος σε παιχνίδια, αλλά και να ζωγραφίσουν και να κάνουν τη δική τους λαμπάδα ή διάφορες κατασκευές με την καθοδήγηση και επίβλεψη ειδικευμένων παιδαγωγών και εθελοντών! Η συμμετοχή των παιδιών είναι (φυσικά) δωρεάν και οι μικροί φίλοι, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φέρουν μαζί τους την καλή τους διάθεση!

Όμως παράλληλα με τις δύο αυτές εκδηλώσεις, γίνεται μία ακόμα δράση με σύνθημα «Ελάτε να γεμίσουμε το καλάθι του κούνελου»! Οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού» θα συγκεντρώσουν γάλατα (εβαπορέ) και παιδικές πάνες (κυρίως μεσαία και μεγάλα μεγέθη). Είναι μια σημαντική προσπάθεια, που αποσκοπεί να ανακουφίσει πολλές από τις οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Περισσότερες πληροφορίες
στο fb “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΚΙΕ” https://www.facebook.com/filoitoumkie ή στο filoi-tou-mkie.blogspot.com
Επικοινωνήστε μαζί μας: e-mail filoi.tou.mkie@gmail.com ή στο 6940855759

Περισσότερες πληροφορίες για το Ιατρείο: www.mkiellinikou.org

Πηγή: http://www.mkiellinikou.org/blog/2015/03/12/bazaar/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας