Ο Στέλιος Τσουκιάς στο Σταυρό του Νότου

0
55

Ο Στέλιος Τσουκιάς, πρωτοεμφανιζόμενος τραγουδοποιός και ερμηνευτής, σας περιμένει στον Σταυρό του Νότου, σε μία live εμφάνιση στην Αθήνα, μετά την κυκλοφορία των δύο πρώτων του κομματιών. Ο Στέλιος Τσουκιάς κυκλοφόρησε το πρώτο του single, ΄Άστα τα μαλλάκια σου’ τον περασμένο Οκτώβριο, μια ανασύνθεση του γνωστού τραγουδιού των Αλέκου Σακελλάριου και Μιχάλη Σουγιούλ και το νέο του κομμάτι, ‘Μη μου μιλάτε για χορούς’, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Στέλιος δραστηριοποιείται και έχει εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές του Λονδίνου, όπως το Ο2 Academy Islington και το Zigfrid von Underbelly, ενώ έχει ανοίξει τις συναυλίες της Ηρώς, του Λεωνίδα Μπαλάφα και του Φοίβου Δεληβοριά στο Λονδίνο. Παράλληλα, ετοιμάζει το πρώτο του προσωπικό album. Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τον έκαναν να νιώσει την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στην γλώσσα του αλλά και να εμπλουτίσει την μουσική του με ήχους απ’ όλο τον κόσμο.

Ο Στέλιος Τσουκιάς, με τη συνοδεία διακεκριμένων μουσικών, θα παρουσιάσει τα τραγούδια του. αλλά και θα μας ταξιδέψει δίνοντας μία άλλη όψη και προσέγγιση σε ένα ευρύ πρόγραμμα αγαπημένων του ερμηνευτών και μουσικών που τον έχουν καθορίσει, όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Αγγελάκας, o Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αλλά και πολλοί άλλοι.

Ερμηνεία, τραγούδι, ακουστική κιθάρα: Στέλιος Τσουκιάς
Τρομπέτα: Παντελής Στόκος
Ακορντεόν – Πλήκτρα: Θάνος Σταυρίδης
Ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Γεωργιάδης
Μπάσο: Τραϊανός Αλμπανούδης
Ντραμς: Γιώργος Μπαλτάς
Φωνητικά: Αθηνά Αναγνώστου

Παραγωγή: Ark4Art
Υπεύθυνος παραγωγής: Δημήτρης Κρανιώτης

Επικοινωνία – Προβολή στα ΜΜΕ: Zuma Communications

Σχεδιασμός εξωφύλλου: Panos Andrianos
Φωτογραφία εξωφύλλου: PanayisPictures

Στο πρώτο του αυτό live θα υποδεχτεί στη σκηνή σε μία φιλική guest συμμετοχή την εξαιρετική Αγγελική Τουμπανάκη.

Εισιτήριο: 12€ με μπύρα ή κρασί / 15€ με τραπέζι και μπύρα ή κρασί
Ώρα Έναρξης: 21.30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

“Άστα τα μαλλάκια σου” video clip

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας