Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Σταυρό του Νότου

0
3

ZERVOUDAKIS-INGOLDEN.GR

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ

από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

για 4 μόνο Σάββατα

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Το InGolden σας δίνει 2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 4/10

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός, έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του.
«Κουβαλά» στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Με αιχμή τη νέα δισκογραφική πρόταση του «Ζωής Παιχνίδια», (μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, που ήδη έχουν εξαντληθεί και η Α’ και η Β’ έκδοση), η δύναμη της παρέας θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια σε έρωτες, στιγμές, βιώματα, ήττες μα και νίκες…

Για όλα τα Σάββατα του Οκτώβρη (4,11,18, 25/10) θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια.

Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.

Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα, σε μια απρόβλεπτη παράσταση όπου πιθανόν και οι εκπλήξεις μπορεί να καταλάβουν και τον πρώτο ρόλο… Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος!

Μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα)
Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο)
Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες)
Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο)
Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι)
Στέργιος Γαργάλας (Bιολί)
Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Οργάνωση Παραγωγής: NAMAN PRODUCTIONS

Σταυρός του Νότου Plus (Φραντζή 14, Μετρό Συγγρού-Φιξ)

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το όνομα του Καλλιτέχνη δίπλα στο δικό σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού, δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας τη φόρμα συμμετοχής.*Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 3 Οκτώβρη στις 21:00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται στην είσοδο του μαγαζιού. Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν αυτοί που θα τηρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας