Ομοιοπαθητική και για τα παιδιά!

0
23

Η Ομοιοπαθητική βοηθά το σώμα να ξεπεράσει μια ασθένεια, να αποθεραπευτεί και καθοδηγεί τον ασθενή σε ένα υψηλότερο επίπεδο υγείας.

Ενδείκνυται όχι μόνο για τους ενήλικες, αλλά και για τα παιδιά όλων των ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα ένα παιδί μπορεί να κάνει ομοιοπαθητική από τις πρώτες μέρες που θα έρθει στον κόσμο!

Λόγοι για να κάνει κάποιος Ομοιοπαθητική στο παιδί του:

omoiopathitiki-kai-gia-paidia-ingolden.gr

– H Ομοιοπαθητική δεν έχει παρενέργειες και είναι φυσική μέθοδος θεραπείας.

– Δρα άμεσα και μπορεί συχνά να εξαφανίσει την ασθένεια πολύ πιο γρήγορα από το αντιβιοτικό, αντιφλεγμονώδες κλπ.

– Δεν δίνει απλώς λύση σε σωματικά πρόβλημα όπως αμυγδαλίτιδα, ωτίτιδα κτλ, αλλά επηρεάζει και άλλους τομείς όπου πάσχει το παιδί, όπως συγκέντρωση, ανασφάλεια, θυμό, υπερκινητικότητα, φόβο, άγχος ,στεναχώρια κτλ.

– Δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού και δρα προληπτικά εμποδίζοντας να εμφανιστεί ξανά η ίδια ασθένεια.

– Είναι εύκολα το παιδί να τηρήσει την θεραπεία, γιατί τα φάρμακα έχουν ευχάριστη γεύση, είναι εύπεπτα και λαμβάνονται μόνο από το στόμα.

– Κάποιες φορές η Ομοιοπαθητική μπορεί να δώσει λύση σε προβλήματα στα οποία η συμβατική ιατρική δεν έχει θεραπεία.

– Δεν υπάρχει φόβος εθισμού από την χρήση τους.

 

Οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν σε έναν ομοιοπαθητικό παιδίατρο, ο οποίος θα το παρακολουθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και θα του κάνει όλα τα εμβόλια κανονικά.

Επίσης, στους ομοιοπαθητικούς παιδίατρους οι γονείς απευθύνονται για παθήσεις όπως αλλεργίες, άσθμα, σπαστικές βρογχίτιδες, λαρυγγίτιδες, δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, έκζεμα, δερματικά προβλήματα, μυρμηγκιές, εξωτερικές ωτίτιδες, μύκητες, γαστρεντερίτιδες, διάρροια κτλ.

Και όπως έχουμε ξαναπεί:  Ομοιοπαθητική και Κλασσική Ιατρική ίσως έχουν διαφορετικές θεραπευτικές μεθόδους, όμως η μια μπορεί και πρέπει να βοηθήσει την άλλη για τον ιερό σκοπό που εξυπηρετούν: Την υγεία του ανθρώπου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας