Μαζί για το Παιδί και την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Ηρώδειο!

0
13

«Πες μου μια λέξη» είναι ο τίτλος της φιλανθρωπικής συναυλίας που ετοιμάζει η Ελευθερία Αρβανιτάκη για να παρουσιάσει στο Ηρώδειο, και απ’ ότι φαίνεται έχει να μας πει όχι μόνο μια, αλλά πολλές λέξεις και τραγούδια, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι στον Ελληνικό Κινηματογράφο, με την συμμετοχή της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, υπό την διεύθυνση του Νίκου Κυπουργού, με μουσικές διαδρομές που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο, αγαπήθηκαν μέσα από το λευκό πανί και γράφτηκαν από μεγάλους Έλληνες δημιουργούς όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκο Παπάζογλου, Νίκο Ξυδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Νίκο Κυπουργό μεταξύ άλλων.

 

Harvanitaki

 

Η φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» (όλα τα έσοδα θα δοθούν στον φορέα), υπόσχεται να ξεχωρίσει στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού, καθώς η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τη χαρακτηριστική κρυστάλλινη φωνή της, θα είναι εκεί για να χαρίσει στο Αθηναϊκό κοινό μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία, μαζί με άλλους δύο ερμηνευτές που θα ανακοινωθούν σύντομα! Μαζί θα σιγοτραγουδίσουμε γνώριμους σκοπούς

 

ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

21.00

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Διακεκριμένη: 100€

Α’ Ζώνη: 75€

Β’ Ζώνη: 50€

Άνω Διάζωμα: 20€ – Μειωμένο: 15€

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Ticket Services (Πανεπιστημίου 39)

Online: www.ticketservices.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας