Μίλτος Πασχαλίδης, κερδίστε προσκλήσεις!

0
3

 

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ @ Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Πάρτε μέρος στην κλήρωσή μας!

pasxalidis_ingolden.gr

Το InGolden σας δίνει 2 διπλές προσκλήσεις εισόδου για την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου

 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του κάθε Σαββατο στην Κεντρική Σκηνή, προσθέτει άλλες δύο εμφανίσεις την Παραμονή των Χριστουγέννων Τετάρτη 24/12 και την Παραμονή των Φώτων Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015.

Μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, μεγάλο μέρος του οποίου είναι αφιερωμένο σε «Αυτούς που λείπουν πιο πολύ» και περιλαμβάνει αποσπάσματα από το συγκινητικό αφιέρωμα στους αγαπημένους του απόντες Ξυδούς, Μητροπάνο, Αλκαίο. Ενα πρόγραμμα που αγαπήθηκε από το κοινό και παίρνει παράταση για άλλες δύο μέρες: Τετάρτη 24/12 και Δευτέρα 5/1/15.

 

Ώρα προσέλευσης: 22:30

Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα-κρασί

 

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας τη φόρμα συμμετοχής.*Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 24 Δεκέμβρη στις 12:00μμ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί μέσω e-mail και το όνομά του θα βρίσκεται στην είσοδο του μαγαζιού. Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που κάποιος νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθούν αυτοί που θα τηρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας