Κερδίστε προσκλήσεις! Σταυρός του Νότου Club – Βουλγαράκη & Μορφονιός

0
2

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας

και κερδίστε προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο 

Σταυρό του Νότου Club

Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός

για ττην Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

voulgaraki-morfonios-ingolden.gr

 

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν τον κύκλο των συναντήσεών τους, αυτό το χειμώνα, με 2 live, full band,στη ζεστή σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, τις Τετάρτες: 18 και 25 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αναμνήσεις, που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες.
Οι δυο τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο δίσκο της Παυλίνας, στον οποίο ο Σταμάτης υπογράφει στίχους και μουσική, στα:«Άγριος τσακωμός» και «Φύγε» και εδώ και καιρό, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, με μεγάλη επιτυχία, σε προγράμματα που έχουν συναίσθημα, δυναμισμό, φωτιά και αέρα.
Η Παυλίνα, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts, με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι»,να πρωταγωνιστούν («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός») [κυκλοφορεί από την CobaltMusic]. Με το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της,διεκδικεί με την καλλιτεχνική της αξία, τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης στους ερμηνευτές της νέας γενιάς.
Ο Σταμάτης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, με πρώτο δείγμα γραφής τον αποκαλυπτικό δίσκο του «Χαίρε ω χαίρε Ελευθερία»,φέρνει στις μουσικές του και στη σκηνή, την συγκλονιστική αλήθεια του. Με σπουδαία τραγούδια(«Ο Γύρος του Θανάτου», «Ποιά ακριβώς στιγμή έπαψες να μ΄ αγαπάς», «Χιλιάδες Τελευταίες Φορές») και συνεργασίες, αλλά και με την βαθιά χαρακτηριστική φωνή του, πορεύεται στα μουσικά πράγματα δίνοντας πια το χαρακτηριστικό του στίγμα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Ακορντεόν: Μερόπη Βλαχογιάννη
Κιθάρα: Μάριος Στρέπης
Κόντραμπασο: Κώστας Αρσένης
Πνευστά: Χρήστος Σπηλίοπουλος
Τύμπανα: Νίκος Παπαμβανούσης

 

Είσοδος 10€( με μπύρα ή κρασί)
Ώρα έναρξης: 21.30

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή. Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας τη φόρμα συμμετοχής. Η Κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 12μμ με βάση την φόρμα που θα συμπληρώσει ο κάθε χρήστης.

Σε περίπτωση που ο νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθεί αυτός που θα τηρεί τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας