Κερδίστε Προσκλήσεις για την παράσταση των Γιώτα Νέγκα – Θέμη Καραμουρατίδη!

0
4

kainourgio-fili-karamouratidis-nega-ingolden.gr

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ & ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ | «ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΦΙΛΙ»

Το InGolden σας δίνει 2 διπλές προσκλήσεις για τη Δευτέρα 17/2 στις 21:30μμ

Από τη μία η Γιώτα Νέγκα: η σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα, με αισθαντικά δικά της λαϊκά κομμάτια που ξεχωρίζουν! Η φωνή για την οποία ο Ηλίας Κατσούλης έγραψε πως είναι σαν “ηρωίδα τραγουδιών του Τσιτσάνη, γελαστή και πικραμένη, μαγική και μαγεμένη” και η οποία συγκίνησε χιλιάδες κοινού στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα πέρυσι ερμηνεύοντας τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη!

Από την άλλη, ο Θέμης Καραμουρατίδης: ο “μικρός” (λόγω του νεαρού της ηλικίας) και μεγάλος ήδη, στις καρδιές του κοινού αλλά των ομότεχνών του, συνθέτης. Ο ένας εκ των τριών μάγων της σύγχρονης μουσικής σκηνής (Μποφίλιου, Καραμουρατίδης, Ευαγγελάτος) που βάζει την υπογραφή του σε όλες σχεδόν τις επιτυχίες της Νατάσσας Μποφίλιου και γεμίζει τις playlists των ραδιοφώνων με τα τραγούδια που έγραψε για τη Δήμητρα Γαλάνη, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη κ.α.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν πριν χρόνια και συγκίνησαν με το “Θρυψαλλάκι” σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Ξαναβρέθηκαν πριν λίγους μήνες κι αποφάσισαν να κάνουν δίσκο μαζί. Ένα λαϊκό, ευθύ δίσκο με τραγούδια σαν από πάντα, σε λόγια των Οδυσσέα Ιωάννου, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Λήδας Ρουμάνη, Δημήτρη Χαλιώτη και του ίδιου του συνθέτη. Τίτλος του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records τον Φεβρουάριο, “Καινούριο φιλί”.

Τώρα, συναντιούνται και στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και θα είναι εκεί κάθε Δευτέρα, για λίγες παραστάσεις, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του δίσκου, στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία μαζί με επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει.

Σταυρός του Νότου Plus (Φραντζή 14, Μετρό Συγγρού-Φιξ)

Κάθε Δευτέρα στις 21:30μμ

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Γιώτας Νέγκα και του Θέμη Καραμουρατίδη που έδωσαν στο inGolden

ti-prepei-na-kanw
Είναι πολύ απλό!
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και στην συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού δηλώνοντας έτσι συμμετοχή.Εάν έχετε ήδη κάνει like στην σελίδα μας, συμπληρώνετε απευθείας την φόρμα συμμετοχής.*Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 15:00*Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται στην είσοδο του μαγαζιού. Καλή επιτυχία!

Σε περίπτωση που ο νικητής που θα κληρωθεί δεν έχει κάνει like στην σελίδα του InGolden, η κλήρωση θα επαναληφθεί μέχρι να βρεθεί αυτός που θα τηρεί τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!

Ονοματεπώνυμο :

E-mail :

Τηλέφωνο :

Πλήρες όνομα στο facebook :

Όνομα Διαγωνισμού :

Συναινώ στην αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων μου.

 o-nikitis-tou-ingolden

banner-diagwnismou-ingolden

Νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Τίνα Κοψίδη και ο Christos Filippidis.

Καλή διασκέδαση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας