Η Luz Casal έρχεται στην Ελλάδα!

0
2

 

Luz Casal - InGolden.gr

Η πιο ζεστή και ευαίσθητη φωνή της εποχής μας, έρχεται ξανά από την Ισπανία στην Ελλάδα!

Η «Ντίβα της Ιβηρικής» και μούσα του Perdo Almodovar, στα πλαίσια της νέας παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο «Alma», δηλαδή «Ψυχή», έρχεται και πάλι στην χώρα μας για τρεις μοναδικές συναυλίες.

Οι φίλοι και θαυμαστές της μπορούν να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια LuzCasal έχει παγκόσμια ακτινοβολία και χιλιάδες θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Η δυναμική παρουσία της, το πάθος, η εκφραστικότητα, η ένταση και η μελωδικότητα της φωνής της δίνουν την εγγύηση για ένα πρόγραμμα από τα βάθη της ψυχής της, που θα ακουμπήσει την «Alma» όλων των θαυμαστών της! Τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον έρωτα συνοδευόμενα από ορχήστρα σπουδαίων σολίστ και ερμηνευμένα από τη διασημότερη εκπρόσωπο της Ισπανόφωνης μουσικής σκηνής, θα προκαλέσουν ρίγη συγκίνησης με τη συγκλονιστική φωνή και ερμηνεία της.

 

 

Info

Τιμές Εισιτηρίων (Ηρώδειο 11/9):

Διακεκριμένη Ζώνη: 70

Κάτω Διάζωμα: 58€, 45€, 35

Άνω Διάζωμα: 23€, 15 (Φοιτητικά, Ανέργων, Πολυτέκνων, ΑΜΕΑ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας