Η Γιορτή των Χρωμάτων στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

0
1

giortixromatonmay

Η Γιορτή των Χρωμάτων

στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
2 – 4 Μαΐου 2014

Η Ελληνική Εταιρεία Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες – Very Special Arts Hellas διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρόνια ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο «Νέοι Φούνοι» από την Παρασκευή 2 Μαΐου έως την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 για να συνεχίσει να στηρίζει την καλλιτεχνική-δημιουργική έκφραση των ατόμων με αναπηρία.

Στην ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ θα λειτουργήσει το «Παζάρι των χρωμάτων» όπου θα πωλούνται: χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα, διακοσμητικά, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές και λαχνοί (κλήρωση την Κυριακή 4/5/2014 στις 6.00 μ.μ.)

Θα παρουσιαστούν δρώμενα από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια της VSA Hellas με νέους με αναπηρία, θα κατασκευαστεί ένας αλλιώτικος «λαβύρινθος» – μία διαδρομή για τις αισθήσεις μας και θα λειτουργεί παιδότοπος.

Ο πολιτιστικός φορέας «Ανάμεσα στους Μέρμηγκες» (www.amongtheants.com) θα διοργανώσει στο προαύλιο του Κτιρίου: «Νέοι Φούρνοι» παραδοσιακά παιχνίδια, εικαστικά εργαστήρια και παιχνίδια με φαντασία για όλους. Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την ομάδα εικαστικών Playroom και τις παιδαγωγούς Αγγελική Γούσγουλα, Ελένη Παπαδοπούλου και Αναστασία Γεώργα.

Η συγκέντρωση των ειδών για το Παζάρι και η διοργάνωση όλης της Γιορτής βασίζονται στην προσφορά φίλων της οργάνωσης.

Από το 1990 τα προγράμματα της Very Special Arts Hellas – θέατρο, χορός, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι για ανθρώπους με αναπηρίες, ξεναγήσεις σε μουσεία, ακουστική περιγραφή θεατρικών παραστάσεων για άτομα με προβλήματα όρασης, πρόσβαση στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου – προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στους ανθρώπους με αναπηρίες.

 

Ώρες Λειτουργίας :
Παρασκευή 02/05/2014, ώρα 5:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ.
Σάββατο 03/05/2014, ώρα 11:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ.
Κυριακή 04/05/2014, ώρα 11:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ)

Very Special Arts Hellas, Τηλ. Επικοινωνίας: 210 7710847,
E-mail info@vsahellas.gr Site www.vsahellas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας