Αυτό που ξέρω σίγουρα!

0
103

«Το ξέρω σίγουρα: Το ταξίδι σου ξεκινά με την επιλογή να σηκωθείς, να βγεις έξω, και να ζήσεις τη ζωή σου στο μέγιστο».

 

 

Ειλικρινείς, συγκινητικές, απολαυστικές, παροτρυντικές και συχνά πνευματώδεις, και πάνω από όλα γραμμένες απλά και κατανοητά, Οι σκέψεις της Oprah στο βιβλίο ″Αυτό που ξέρω σίγουρα″ ξεχωρίζουν με το είδος της αλήθειας που θα μας κάνει να θέλουμε να το διαβάσουμε ξανά και ξανά…

Από το βιβλίο:

 Όταν βλέπεις τα εμπόδια όπως πραγματικά είναι, δε χάνεις ποτέ την πίστη σου στο μονοπάτι που θα σε βγάλει εκεί όπου θέλεις να φτάσεις. Επειδή αυτό ξέρω σίγουρα: Ο άνθρωπος που είναι γραφτό σου να γίνεις, εξελίσσεται από αυτόν που είσαι τώρα. Κατά συνέπεια το να μαθαίνεις να εκτιμάς τα παθήματα, τα λάθη, τις αποτυχίες ως σκαλοπάτια για το μέλλον, είναι σαφές σημάδι πως κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ορισμένες φορές εστιάζουμε τόσο στη δυσκολία της ανάβασης, που χάνουμε από τα μάτια μας το γεγονός πως πρέπει να είμαστε ευγνώμονες απλώς και μόνο επειδή έχουμε και μπορούμε ένα ″βουνό″  να ανεβούμε..

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως δεν υπάρχει δύναμη χωρίς πρόκληση, αντιξοότητα, αντίσταση συχνά και πόνο. Τα προβλήματα που σε κάνουν να θέλεις να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να κραυγάσεις “Οίκτο!” είναι αυτά που θα σου δώσουν επιμονή, κουράγιο, πειθαρχία, αποφασιστικότητα και τελικά δύναμη!

 

Υποστηρίκτρια του να ζεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, η  Όπρα Γουίνφρεϊ  έγραψε ιστορία, με το πέρασμα των χρόνων, με ένα θρυλικό Τοκ σόου, το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση στο είδος του, δημιούργησε το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο και βραβεύτηκε τόσο με τιμητικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ όσο και με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας. Από τις εμπειρίες της έχει αποκομίσει αληθινά μαθήματα ζωής – τα οποία επί δεκατέσσερα χρόνια μοιράστηκε με τις αναγνώστριες του περιοδικού Ο, Το περιοδικό της Όπρα, στην ευρύτατα δημοφιλή στήλη της Αυτό που ξέρω σίγουρα, μία μηνιαία πηγή έμπνευσης και αποκαλύψεων.

 

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας