«Ένα ή Κανένα» στο Pantheon Theater!

0
5

 

remos_vissi_ingolden.gr

Θα γίνουν ένα λοιπόν ορίζοντας μια νέα μορφή μουσικής διασκέδασης και ένα καινούργιο τύπου νυχτερινού κέντρου. Ο λόγος για την Άννα Βίσση που παίρνει μαζί της τον Αντώνη Ρέμο και εγκαινιάζουν το ριζικά ανακαινισμένο Pantheon Theater (γνωστό και ως Αθηνών Αρένα) και παρουσιάζουνε μια φρέσκια πρόταση, μια μουσική παράσταση, σκηνοθετημένη από τον ιδιαίτερα καταξιωμένο Γιάννη Κακλέα.

Οι δυο τους, παρέα με μια πλειάδα μουσικών, νέων τραγουδιστών, ηθοποιών και χορευτών, θα παρουσιάσουν μέσα στα εναλλασσόμενα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη, μερικές από τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και καινούργια τραγούδια, όπως το ντουέτο που έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Νίκος Καρβέλας με τίτλο «Ένα ή Κανένα», που βάφτισε και την νέα αυτή παράσταση.

Βρεθήκαμε λοιπόν την περασμένη Πέμπτη σε Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τους συντελεστές στο Pantheon της Πειραιώς, το οποίο υπόσχεται να γίνει το νέο σημείο συνάντησης στην πόλη, φτιάχνοντας μια πλήρης θεατρική πλατεία σε αμφιθεατρική διάταξη, χωρίς να θυμίζει τα πάλαι ποτέ δοξασμένα νυχτερινά στέκια που σύχναζαν οι δύο καλλιτέχνες τις περισσότερες ‘’λαμπερές’’ στιγμές της καριέρας τους. Για αυτό το λόγο πρέπει να προνοήσετε και να κλείσετε τις θέσεις αλλά και να φτάσετε νωρίς στον χώρο, καθώς από η παράσταση θα παρουσιάζεται σε ώρες θεάτρου.

remos_vissi_ingolden.gr

Info:

«Ένα ή Κανένα»

Άννα Βίσση – Αντώνης Ρέμος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Κείμενα: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Χορογραφίες: Chali Jennings

Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Τέλλος

Σχεδιασμός ήχου: Γιώργος Παπανικολάου

Συμμετέχουν: Ανδριοπούλου Παυλίνα, Βλάσσης Αντώνης, Γαρνάβου Σταυριάνα, Γεωργίου Λούης, Δημητριάδη Τατιάνα, Καραχάλιου Τζωρτζίνα, Καφετζής Χρήστος, Κούμας Μάριος, Λιάκου Ευγενία, Μπούφη Βέρα, Ράμος Γιάννης, Σάττι Μαρίνα, Σβιταϊλο Ιβάν, Τσιουραμάνη Λευκοθέα, Buli Ευγένιος, Jennings Chali, Kocaj Andi, Kocaj Ardi, Parker Courtney, Taylor Victoria

Την 16μελή ορχήστρα διεύθυνει ο Γιάννης Κυφωνίδης

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων

Πέμπτη στις 21:00

Παρασκευή-Σάββατο στις 22:00

Κυριακή στις 20:00

Διάρκεια: 3 ώρες (με διάλλειμα)

Τιμές Εισιτηρίων

15€, 20€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€, 50€ (ανάλογα την Ζώνη)

12€ ως 20€ για Ανέργους & Φοιτητές

Ειδικός χώρος & ειδικές τιμές για ΑΜΕΑ

Pantheon Theater | Πειραιώς 166

 

Κείμενο: Τάσος Μπιμπισίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας