Χριστουγεννιάτικο bazaar των ” Φίλων του ΜΚΙΕ “!

0
2

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», διοργανώνουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο bazaar στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης(στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης), ένα bazaar αγάπης κι  αλληλεγγύης. bazaar-ingolden.gr

Πράγματι, αυτή η εορταστική εκδήλωση των «Φίλων του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού» μοιάζει να ξεπερνά το γνώριμο κλίμα των bazaar: είναι μια πολύπλευρη προσπάθεια, που αγκαλιάζει το Ιατρείο, τους ασθενείς του, μικρούς και μεγάλους, αλλά και όσους στηρίζουν τον αγώνα του ΜΚΙΕ, για μια χωρίς διακρίσεις πρόσβαση των ανασφάλιστων ασθενών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Οι «Φίλοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού», μια ομάδα εθελοντών και υποστηρικτών του Ιατρείου, οργανώνοντας το bazaar αποβλέπουν στην κάλυψη λειτουργικών αναγκών του ΜΚΙΕ, που δε θα μπορούσαν αλλιώς να αντιμετωπιστούν (αφού το Ιατρείο δε δέχεται χρηματικές δωρεές), αλλά και  να καλύψουν μέρος των τεράστιων αναγκών σε παιδικά γάλατα, παιδικές τροφές και πάνες. Ακόμα, οι «Φίλοι», επιδιώκουν να κάνουν πράξη την αλληλεγγύη και με την ισότιμη και έμπρακτη συμμετοχή ασθενών του ΜΚΙΕ στην οργάνωση και λειτουργία του bazaar, γιατί ο αγώνας είναι κοινός και τους ενώνει όλους.

Από τη γιορτή μας δε θα μπορούσε να λείπει η ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, που κάθε φορά ετοιμάζουν με αγάπη οι «Φίλοι του ΜΚΙΕ». Τα παιδιά θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα κάνουν διάφορες κατασκευές με την επίβλεψη ειδικευμένων Παιδαγωγών στα διάφορα εργαστήρια που θα λειτουργήσουν στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης) από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα και θα «ξεδώσουν» με παιχνίδια και παράσταση Καραγκιόζη (η παράσταση ξεκινάει στις 12:30). Εννοείται ότι η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να φέρουν μαζί τους την καλή τους διάθεση!  Εάν θέλουν, μπορούν να βοηθήσουν να φτιάξουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από γάλατα, παιδικές τροφές αλλά και πάνες, που θα καλύψουν τις ανάγκες των 350 παιδιών-ασθενών του Ιατρείου μας. Είναι κι αυτό μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης!

ΑΦΙΣΑ-ΧΡΙΣΤ-2015

Εμπρός λοιπόν, σημειώστε στην ατζέντα σας την ημερομηνία και επιστρατεύσετε το μυαλό και την καρδιά σας! Σας θέλουμε όλους εκεί, δίπλα στο ΜΚΙΕ!

Διαβάστε περισσότερα για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Πηγή: www.mkiellinikou.org

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας