Πρωταθλητές με Ψυχή – McFarland, USA

0
30

Η ταινία είναι αληθινή Ιστορία.

Οικογενειακή, γεμάτη έμπνευση για τη δύναμη της θέλησης.

Υπόθεση:

Το 1987 ο προπονητής Τζιμ Γουάιτ – Jim White  αναλαμβάνει τη σχολική ομάδα στίβου της McFarland, μιας μικρής καλιφορνέζικης πόλης, όπου ζουν κυρίως Λατινοαμερικανοί. Με πείσμα και αφοσίωση τους μετατρέπει σε πρωταθλητές στίβου με πολλές συνεχόμενες διακρίσεις. Κάθε χρονιά η ομάδα κέρδιζε τίτλους, έτσι οι ζωές τους, αλλά και η κοινότητά τους, άλλαξαν για πάντα.

* Και οι επτά ηθοποιοί χρειάστηκε να εξελιχθούν σε πρωταθλητές δρομείς. Παρ’ όλο που κάποιοι ήταν πιο προπονημένοι από τους άλλους, όλοι ακολούθησαν πολύ σκληρό πρόγραμμα άσκησης.

* Τρεις από τους επτά δρομείς που εμφανίζονται στην ομάδα της ταινίας κατάγονται από την περιοχή του McFarland. Ο Sergio Avelar και ο Michael Aguero είναι δρομείς και ο Ramiro Rodriguez είναι πρωταθλητής του σόκερ.

* Στην ταινία εμφανίζονται αναχώματα από αμύγδαλα καλυμμένα με προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την εξάσκηση της ομάδας στην ανάβαση. Αυτοί οι παράξενοι σωροί είναι διάσπαρτοι στο τοπία του McFarland που είναι γνωστό για τα Blue Diamond Almonds.

 

Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο

Παίζουν: Κέβιν Κόστνερ, Μαρία Μπέλο, Ραμίρο Ροντρίγκεζ, Κάρλο Πρατς, Τζόνι Ορτίζ, Ραφαέλ Μαρτίνεζ, Χέκτορ Ντουράν, Σέρτζιο Αβελάρ

2015 – Διάρκεια: 129′

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας