Ποιος πήρε το τυρί μου;

0
106

poios-pire-to-tyri-mou-ingolden-gr-book-johnsonΤο «Ποιος πήρε το τυρί μου;» είναι μια ιστορία για την αλλαγή που συμβαίνει μέσα σε ένα λαβύρινθο, όπου τέσσερις διασκεδαστικοί χαρακτήρες αναζητούν «Τυρί». Το Τυρί είναι βέβαια μεταφορά για οτιδήποτε θέλουμε να έχουμε στη ζωή, όπως μια δουλειά, μια σχέση, χρήματα, ένα μεγάλο σπίτι, ελευθερία, υγεία, αναγνώριση, πνευματική γαλήνη, ή ακόμη και ένα χόμπυ όπως το τζόκινγκ ή το γκολφ. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το τι είναι το Τυρί. Το αναζητούμε επειδή πιστεύουμε ότι μας κάνει ευτυχισμένους. Όταν το βρίσκουμε, συχνά δενόμαστε με αυτό. Και όταν το χάνουμε ή μας το παίρνουν, η εμπειρία μπορεί να είναι τραυματική.

 

Από το βιβλίο:

Αυτό που φοβάσαι ποτέ δεν είναι τόσο άσχημο όσο το φαντάζεσαι. Ο φόβος που εσύ αφήνεις να γιγαντωθεί μέσα στο μυαλό σου είναι χειρότερος από την κατάσταση που πραγματικά υπάρχει.

Δε το είχε ακόμα συνειδητοποιήσει, αλλά εκείνη τη στιγμή ανακάλυπτε τι είναι αυτό που ατσάλωνε την ψυχή του: Να ξεχνάει τα παλιά και να εμπιστεύεται αυτό που βρίσκεται μπροστά του έστω κι αν δεν ξέρει τι ακριβώς είναι.

Κανένας δεν μπορεί να σε κάνει να ξεπεράσεις το φόβο σου. Πρέπει, με κάποιο τρόπο, μόνος σου να δεις τα πλεονεκτήματα της αλλαγής σου.

 

Γρήγορο, απλό, και αποτελεσματικό, ειναι γραμμένο από τον Spencer Johnson, το συγγραφέα που τα πολυδιαβασμένα του βιβλία έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να ανακαλύψουν τις απλές αλήθειες της ζωής.

 

Ξενόγλωσσος τίτλος: WHO MOVED MY CHEESE

poios-pire-to-tyri-mou-ingolden-gr-book-johnson-cheese

 

Εκδόσεις Κλειδάριθμος http://www.klidarithmos.gr/

Κυκλοφορεί ειδικά προσαρμοσμένη έκδοση για παιδιά και για εφήβους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας