Οι Pink Martini επιστρέφουν στην Αθήνα!

0
3

pink-martini-ingolden.gr_Από την Γαλλική Ριβιέρα στα καμπαρέ της Νέας Υόρκης κι από εκεί στα βάθη της Ανατολής αλλά και στο κέντρο της Αθήνας! Οι Pink Martini επιστρέφουν στην Αθήνα και μας καλούν στην πιο κοσμοπολίτικη συναυλία της χρονιάς…

Η πολυαγαπημένη μπάντα του ελληνικού κοινού και ταυτόχρονα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge- jazz σκηνής παγκοσμίως με κοινό που τους ακολουθεί πιστά, θα είναι και πάλι κοντά μας τον Μάιο, για δύο μοναδικές συναυλίες στο Γκάζι Live, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαίου.

Συνδυάζοντας την ρετρό και την τζαζ με ποπ ρυθμούς αλλά και στοιχεία από διαφορετικές κουλτούρες, οι Pink Martini δημιουργούν ένα αισθησιακό κράμα, που διατηρεί τη φρεσκάδα του και ταυτόχρονα μας ιντριγκάρει και μας μαγεύει. Το 1994 τους ακούσαμε για πρώτη φορά ως μια μικρή ορχήστρα με βάση το Πόρτλαντ της Αμερικής. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια Τσάινα Φορμπς από τη Νέα Υόρκη και την ίδια χρονιά κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ “Sympatique” με το οποίο καταφέρνουν να ενθουσιάσουν κοινό και κριτικούς.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει συνολικά οκτώ στούντιο άλμπουμ και μία συλλογή, έχουν πουλήσει εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο ενώ τα live τους είναι πάντα sold out όπου και αν εμφανιστούν. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, που επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο (τελευταία φορά τους ακούσαμε στον Λυκαβηττό τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε)!

Info

Pink Martini

Παρασκευή 16 & Σάββατο 17 Μαίου

Γκάζι Live (Ιερά Οδός 11, Γκάζι)

Εισιτήρια: 50€, 40€, 30€, 25€ (Φοιτητικό-Ανέργων)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας