Νύχια: Οι νέες τάσεις της σεζόν!

0
262

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg2

Το φθινόπωρο είναι εδώ και εμείς δεν έχουμε, παρά να ακολουθήσουμε τις νέες τάσεις της μόδας που πρόκειται να κυριαρχήσουν στα άκρα! Για το φθινόπωρο και το χειμώνα η μόδα περιλαμβάνει ποικίλες αποχρώσεις, από το κλασσικό κόκκινο και τις διάφορες εναλλακτικές του γαλλικού, έως μεταλλικούς τόνους, στοιχεία 3D και γενικότερα συνδυασμούς και σχέδια σε μαύρο φόντο.

Ας δούμε λοιπόν όλες τις τάσεις στα νύχια, με βάση τις προτάσεις των σχεδιαστών όπως τις είδαμε σε πασαρέλες και όχι μόνο!

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg18

Το βαθύ κόκκινο ή μπορντό, αποτελεί σταθερή αξία, αφού αναδεικνύει τη θυληκότητα κάθε γυναίκας και πάει με όλα! Αναμένεται να είναι το χρώμα του φθινοπώρου, ενώ ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και τα στυλ του μανικιούρ.

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg17

Το γαλλικό εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές μας, αλλά οι πρωτότυπες εκδοχές του και ο συνδυασμός διαφόρων χρωμάτων, είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά για φέτος.

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr19

Όλα τα μεταλλικά χρώματα έχουν φέτος την τιμητική τους, από τα κλασσικά ασημένιο και χρυσό μέχρι ροζ, πράσινο και φυσικά το αγαπημένο μπλε. Άλλοτε αποτυπώνοντας ένα ροκ ύφος, χρησιμοποιώντας μερικά διακοσμητικά αξεσουάρ και άλλοτε, δημιουργώντας λεπτομέρειες με χρυσόσκονη, οι μεταλλικοί τόνοι δίνουν στυλ και γοητεία στην κάθε εμφάνιση! 

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg9

Κάποιες φορές ένα απλό κλασσικό ντύσιμο, μπορεί να στηριχτεί μόνο του και δε χρειάζεται κανένα αξεσουάρ. Κάνοντας έτσι τη διαφορά και θέλοντας να εμπλουτίσουν ένα «αδιάφορο» σύνολο, οι ειδικοί επέλεξαν το μαύρο μανικιούρ σε πολύ κοντά νύχια με διάφορες λεπτομέρειες, με πιο κλασσική επιλογή το μισοφέγγαρο.

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg8

 Το αμυγδαλωτό σχήμα, κάνει δυναμική επανεμφάνιση το φθινόπωρο, με τις nude αποχρώσεις να το συνοδεύουν για καλύτερο αποτέλεσμα. Ενώ οι ματ και καφέ αποχρώσεις αποτελούν επίσης τα χαρακτηριστικά του μουντού φθινοπώρου.

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg11

Το ombre είναι μια τάση που μας δείχνει ξεκάθαρα τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο χειμώνα, ξεκινώντας από το πιο ανοιχτό και καταλήγοντας στο πιο σκούρο. Πρωτότυπο, τολμηρό και με άποψη!

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg15

Το γκρι και το μπλε, αποτελούν τα κατεξοχήν χρώματα του φθινοπώρου και φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη γκάμα των χρωμάτων για τα βερνίκια.

 

nixia-oi-nees-taseis-tis-sezon-ingolden.gr.jpg21

Τη διαφορά στα νύχια για αυτή τη σεζόν, έρχεται να κάνει η τεχνική του 3D. Πρόκειται για μια τεχνική, που δημιουργεί κάποιου είδους τεχνητή υφή στην επιφάνεια του νυχιού, χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών αξεσουάρ, από ανάγλυφα αυτοκόλλητα έως διακοσμητικές πέτρες και μικροαντικείμενα.

 

♣ Και για το τέλος, φυλάξαμε ένα εύκολο, γρήγορο και οικονομικό μανικιούρ, πάντα ακολουθώντας τη νέα μόδα!

Αφού περάσουμε με λίγη ποσότητα βάσης τα νύχια μας, παίρνουμε μία από τις παλιές ή ενδεχομένως σπασμένες σκιές ματιών, ρίχνουμε κατά μήκος της επιφάνειας του νυχιού και έχουμε δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μανικιούρ!

♣ Προτιμάμε σκιές σε μεταλλικά χρώματα ή με χρυσόσκονη για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

(πηγή: http://www.missbloom.gr/, http://www.boro.gr/)

 

Κείμενο-Επιμέλεια: Έλενα Παυλίδου-Αισθητικός

(e-mail:elena33xx@hotmail.com)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας