Μόδα & Μουσική συναντιούνται στο MadWalk!

0
1

madwalk-2014-ingolden.gr

MADWALK | The Fashion Music Project

Τα μουσικά Fashion Shows που διοργανώνει εδώ και μερικά χρόνια το MAD σε συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, θα πάρει και φέτος σάρκα και οστά με πρωταγωνίστριες αποκλειστικά και μόνο τις γυναίκες!

Το MadWalk – The Fashion Music Project  ενώνει τη μόδα με τη μουσική και έρχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά με καθιερωμένους αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους Έλληνες σχεδιαστές μόδας συνυπάρχουν με αγαπημένους καλλιτέχνες σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που συνδυάζει δυναμικά Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows.
Όπως κάθε χρόνο, οι καλλιτέχνες μαζί με τους σχεδιαστές θα δώσουν το δικό τους δημιουργικό στίγμα και θα παρουσιάσουν για ακόμα μια φορά ένα πρωτοποριακό, ολοκληρωμένο υπέρ-θέαμα προσελκύοντας το ενδιαφέρον των trendsetters όλων των χώρων. Φέτος, το MadWalk θα παρουσιάσει μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή βραδιά που εμπνέεται από τη δύναμη της γυναίκας. Στηρίζοντας το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου» της Ε.ΕΛ.Ι.Α., το concept της φετινής διοργάνωσης θα παρουσιάσει acts που θα περιλαμβάνουν γυναίκες καλλιτέχνες, ενώ για πρώτη φορά στο MadWalk θα εμφανιστεί η μοναδική Άννα Βίσση!

Παρουσιάζουν:  Μαίρη Συνατσάκη & Guests

Special Guest Star: ANNA ΒΙΣΣΗ

 

Shows:

DEMY για τον APOSTOLOS MITROPOULOS

TAMTA για τους  MI-RO

ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ για τον VASSILIS ZOULIAS

ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ για τον NEW DESIGNER

ΜΕΛΙΝΑ ΜΑΚΡΗ (VEGAS) για τον DIMITRIS PETROU

ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ για το TOP SHOP

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ για την CELIA KRITHARIOTI – HAUTE COUTURE

ΤΖΩΡΤΖΙΑ (ΜΠΛΕ) για την LOV!NK

Info

Πέμπτη 3 Απριλίου στις 21:00

Εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Εxpo

Εισιτήρια πωλούνται στο Viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας