Μαύρισμα, πως θα το διατηρήσουμε..

0
30

 

Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το μαύρισμα μας για πολύ μεγαλύτερο διάστημα…

 

mavrisma-pos-tha-to-diathrhsoume-ingolden.gr

 

Κάνουμε απαλή απολέπιση

Τόσο πριν αλλά όσο και μετά την ηλιοθεραπεία η απολέπιση είναι απαραίτητη καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά το μαύρισμα να διατηρηθεί περισσότερο. Αφιερώνουμε λίγο χρόνο μία φορά την εβδομάδα και κάνουμε ένα απαλό τρίψιμο της επιδερμίδας μας. Προσοχή, όμως, δεν χρειάζεται δύναμη γιατί θα καταστρέψουμε τα κύτταρα που είναι ακόμα ελαφρώς μαυρισμένα.

 

Ενυδατώνουμε καλά την επιδερμίδα μας

Πρέπει να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη όσο περισσότερο γίνεται ώστε να αποκατασταθεί η ξηρότητα που επέφερε ο ήλιος και να μην ξεφλουδίσει.  Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα ενυδατικό προϊόν, που είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας μας αλλά και αγνό ελαιόλαδο. Προσοχή όμως, μερικές μόνο σταγόνες αρκούν. Καλύτερα να το απλώσουμε λίγο πριν κοιμηθούμε.

 

Θωρακίζουμε τον οργανισμό μας με Β – Καροτίνη

Καταναλώνουμε με σύνεση τροφές που περιέχουν βήτα-καροτίνη, όπως τα καρότα, το σπανάκι, ο μαϊντανός και το πεπόνι. Αυτές οι τροφές εκκρίνουν καροτίνη και βοηθάνε πολύ. Οι φυσικές τους αρετές είναι αδιαμφισβήτητες.

 

Διατηρούμε σχέση με τον ήλιο

Προσπαθούμε όσο ακόμα ο καιρός το επιτρέπει να διατηρούμε μια κάποια σχέση με τον ήλιο. Αν μπορούμε επισκεπτόμαστε μια κοντινή παραλία μια – δύο φορές την εβδομάδα για καμιά ώρα.

 

Φέτος το μαύρισμα θα κρατήσει περισσότερο από τις άλλες χρονιές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας