Κέικ με πεπόνι και ινδοκάρυδο

0
1

Ένα γρήγορο και υγιεινό κέικ χωρίς βούτυρο ή λάδι.

keik-peponiou-me-indokarido-ingolden.gr-cake-with-watermelon

 

Υλικά:

–  1 κούπα πολτό πεπονιού χτυπημένο στο multi
– 200 γραμμάρια γιαούρτι
– 2 αυγά
– 3/4 της κούπας καστανή ζάχαρη
– 3/4 της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 3/4 της κούπας αλεύρι ολικής άλεσης
– λίγο αλάτι
– 2 κουταλάκα γλυκού baking powder
– 2 κουταλάκια γλυκού βανίλια
– 1/2 κούπα ινδοκάρυδο

 

Εκτέλεση:

– Χτυπάμε τα αυγά στο μίξερ σε υψηλή ταχύτητα για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τη ζάχαρη.

– Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά και αφού χαμηλώσουμε τη ταχύτητα του μίξερ, προσθέτουμε τον πολτό, τη βανίλια, το ινδοκάρυδο και το γιαούρτι.

– Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder και το αλάτι και τα προσθέτουμε κι αυτά στο μείγμα με τα αυγά κουταλιά-κουταλιά.

– Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα με λαδόκολλα στον πάτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC για 50 περίπου λεπτά, αν χρειαστεί και λίγο παραπάνω και…   Καλή μας απόλαυση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας