Η δύναμη είναι μέσα σου

0
379

Η Λούιζ  Χέι – Hay Louise με το δικό της τρόπο μας κάνει ν’ αγαπήσουμε και ν′αποδεχτούμε τον εαυτό μας, την ομορφιά μας, τη δύναμή μας. Να βιώσουμε την αγάπη που θεραπεύει τα πάντα, που λύνει κάθε πρόβλημα, που μας οδηγεί στη χαρά της ζωής. Όπως λέει και η ίδια: “Η αγάπη για τον εαυτό σου είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε σένα”.

 

Ποιος είσαι; Τι ήρθες να μάθεις; Τι ήρθες να διδάξεις;

Ο καθένας μας έχει ένα συγκεκριμένο και μοναδικό σκοπό. Είσαι κάτι περισσότερο από την προσωπικότητά σου, τα προβλήματα, τους φόβους σου. Είσαι κάτι πολύ περισσότερο από το σώμα σου. Όλοι μας είμαστε ενωμένοι με όλους τους ανθρώπους του πλανήτη και με το σύνολο της ζωής. Όλοι είμαστε φως, ενέργεια, παλμός και αγάπη και όλοι έχουμε τη δύναμη να ζήσουμε τη ζωή μας με κάποιο σκοπό και με κάποιο νόημα.

 

Η συγγραφέας: 

Η Louise L. Hay  είναι συγγραφέας, ομιλήτρια και δασκάλα πάνω σε ζητήματα αυτοβελτίωσης, και τα βιβλία της έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Για πάνω από 25 χρόνια έχει βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν και να εφαρμόσουν το πλήρες δυναμικό των δημιουργικών τους δυνάμεων για προσωπική ανάπτυξη και αυτο-θεραπεία. Έχει εμφανιστεί σε πολλά προγράμματα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα σας